2011-12-15 08:45:17• hírek • Szatmar.ro

Napi Horoszkóp: Rák - A szerelem rá talál Önre

Napi horoszkóp december 15.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma sokat dolgozik azon, hogy valami régi hibáját korrigálja, kijavítsa. Ez talán kissé feleslegesnek és idegölőnek tűnhet, de higgye el, nagy megkönnyebbüléssel tölti majd el, amikor túl lesz rajta.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sok energiával rendelkezik, és ezt most érdemes is kamatoztatnia. A tétlenség most duplán káros: nemcsak hizlalja, de feszültté, frusztrálttá is teszi, ha nem alkothat. A tehetség éppen annyira szorgalom, mint adottság!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Apró, váratlan események kuszálják össze a szálakat az életében. Jobb, ha felkészül erre, és edzi a reflexeit. Úgy mentálisan, mint érzelmileg. Aki tilosban jár, az ma könnyen lebukhat. De a különösség a jókra is hatást gyakorol.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nemcsak tavasszal lehet forrón szeretni. A téli szerelem ráadásul mintha immunerősítő hatással is bírna. Jobb az ilyen láz! Azt hitte, az ön szívét már nem perzselhetik meg, s rá kell döbbennie: ennek az érzésnek nincs időérzéke.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Rosszkedvű és sértődékeny hangulatában van. Ne keseredjen el, ha nem mindenki osztozik az ön csodálatában. Vannak, akiknek nem tetszik művészete, stílusa, előadásmódja. Nem baj. Ön ettől egyéni. Csak a sablon lehet általánosan elfogadott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szívügyekben a legkülönösebb hatások érhetik. Talán értetlenül áll a sors előtt, de a végén jól fogja értékelni a történteket. Lehet, hogy csak egy kaland, de valami nyomot hagy önben, és talán szükséges lépcsője is lelki fejlődésének.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ügyeljen a szomszédokkal való kapcsolatára! Értelmetlen vitákkal kár lenne elrontani az összhangot. Sok váratlan kalamajka éppúgy válhat valami jó dolog forrásává, mint bajjá, zajjá. Végül is minden csak hozzáállás kérdése.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Habár úgy vág neki a napnak, hogy csak átvészelni akarja valahogy, mégis jobb, ha megpróbál pozitívan hozzáállni az önre váró megpróbáltatásokhoz. A holnapi nap nyugalma bizonyos szempontból unalom. A mai nap izgalma: Élet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az utóbbi időkben sokat pihent, most újult erővel láthat a munkához. Ez most egyfajta terápia is önnek, szinte mindenről és mindenkiről meg tud feledkezni munka közben, ami aggodalomra, bánatra adna okot. A munkaterápia búfeledtető.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ezt a napot a sorsra bízhatja. Nem mintha nem lenne amúgy is a nagy sorsistennő kezeiben, de most végre valami jót is remélhet tőle. Az események magukkal ragadják, talán elsőre úgy tűnhet, vesztére. De jól nyissa ki a szemét!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma mintha nem igazán állna a helyzet magaslatán. Általában megszokta, hogy ön az irányító, most valaki kivette a kezéből a kormányt. Igyekezzen legalább önmagán uralkodni. Ha kihozzák a sodrából, abból semmi jó nem lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Rá kell ébrednie: korai volt az öröme. Minden másként alakul, mint azt remélte. Talán túl korán akarta magára hagyni az ügyeit, ön nélkül mégsem megy úgy, mint az irányításával. De lehet, hogy másként is jó. Fontolja meg!

Napi horoszkóp

 

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: